Well Trim® Ultima

WellTrim® Ultima е патентована смес от две уникални, патентовани, клиничнo тествани съставки, които предоставят комплекс от взаимно допълващи се механизми на действие. Тази нова нутрацевтична формула е съобразена със съвременните потребности на активните хора и предоставя безпрецедентен набор от механизми, които едновременно спомагат за здравословен контрол на теглото, насърчават метаболитното здраве и подобряване на качеството на живот в днешното забързано и динамично ежедневие. WellTrim® Ultima е формулирана с:

1.WellTrim® IG (IGOB131®)– автентичния, патентован, клинично доказан екстракт от семената на африканско манго (Irvingia gabonensis). WellTrim® IG е разработен и клинично оценяван от д-р Юлий Обен – световно известен експерт по затлъстяване и метаболитен синдром. Значителен поток от научни данни, включително и три рандомизирани, контролирани с плацебо клинични изпитания с хора, демонстрират че тази революционна съставка дава повече впечатляващи резултати за загуба на тегло в сравнение с всяко друго лекарство, хранително вещество или хормон в историята на медицината.*

2.Sensoril® представлява мулти-патентован, клинично тестван екстракт от почитаният в Аюрведа (Древна индийска система за грижа за здравето) ботанически адаптоген –Ashwagandha (Withania somnifera), създаден от възпитаника на програмата Фулбрайт- д-р Сибнат Госал. Ашваганда е индийско растение, тачено заради неговите балансиращи, енергизиращи, подмладяващи и ревитализиращи свойства. Sensoril® e най-високо ценения екстракт от тази билка, позната още като индийски жен-шен, защото уникалните биоактивни съединения открити в растението, са извлечени от специално отгледани корени и листа от Ашваганда, чрез патентован воден процес, който предоставя най-високата концентрация и чистота на пазара.

WellTrim® ULTIMA осигурява многобройни механизми за отслабване. Уникалните свойства за отслабване на WellTrim® ULTIMA се дължат на научно доказаната способност на екстракта от семена на африканско манго IGOB131® да спомага за осигуряване на по-доброто функциониране на сигналната мрежа на адипоцитите (мастните клетки), съставена от важните хормони на мастните клетки – лептин и адипонектин и ензима глицерол-3-фосфат-дехидрогеназа (Г3ФДХ). Лептинът влияе на ситостта и контрола на апетита, метаболизма, термогенезата и на баланса на кръвната захар чрез пресичане на бариерата кръв-мозък и свързване с рецепторите в областта на хипоталама. Проучванията са установили, че при хора с наднормено тегло и затлъстяване и с повишени нива на възпаление, лептинът се свързва с С-реактивен протеин (СРП) и не може да прекоси бариерата кръв-мозък, съответно функцията му е ограничена. Състояние, наречено лептинова резистентност- това е една от главните причини за напълняване. Адипонектинът действа синергично с лептина, за да подсили функцията му и работи независимо за модулиране на нивото на кръвната захар. При хора с наднормено тегло и затлъстяване отслабването е трудно, защото обикновено те имат ниско ниво на адипонектин. Г3ФДХ е ензим, който преобразува глюкозата в натрупващи се мазнини. Натрупването на мазнини, причинено от високо ниво на Г3ФДХ е още една причина за напълняване. Проучванията показаха, че подобряването на лептинната функция чрез понижаване на нивата на СПР и лептин, повишаването на адипонектина и понижаването на дейността на Г3ФДХ са най-добрите механизми за отслабване и в същността си представляват основни стълбове, без които контрола на теглото е трудно постижим.*

Поръчай Well Trim® Ultima 

36.00лв. 25.00лв.

Безплатна доставка над 70лв

За поръчки на стойност под 70лв. доставката е 4лв. Поръчки на стойност над 70 лв. са с напълно безплатна доставка.


Поръчай по телефонаBlend-telВсеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа


Информация за магазина

SSL_White_bg_4

Well Trim®IG е клинично тествана съставка за отслабване! Много научни изследвания доказаха способността на Well Trim® IG (IGOB131®) да спомага за отслабване и намаляване на телесните мазнини чрез подсилване на сигналната мрежа на адипоцитите. Последното десетседмично, двойно сляпо, контролирано с плацебо клинично проучване със 102 здрави участници с наднормено тегло и затлъстяване (ИТМ 26 или по-висок) не само потвърди данните от предишните, но демонстрира, че към днешна дата не съществува друг компонент- нито фармацевтичен, нито нутрацевтичен- който може да доближи размерите и обхвата на отчетените резултати.* В това историческо изследване участниците получаваха количеството Well Trim® IG (IGOB131®) в същата доза от WellTrim® ULTIMA или плацебо, 30 до 60 минути преди обяд и вечеря. До края на проучването се забелязаха значително подобрения в групата „Well Trim® IG IGOB131®”. Групата загуби средно 28 паунда(13 кг), 6.7 инча(17 см.) от талията и 6.3% телесните мазнини (намаление с над 18% от общите мазнини). Нивото на C-реактивен протеин се понижи с 52 %, а на лептин- с 49 %, докато адипонектинът се повиши със 159 %. В отделно ex vivo проучване, учените откриха, че екстрактът от семена на африканско манго IGOB131® ограничава дейността на Г3ФДХ с 71.6% в сравнение с контролната група, както и ограничава ензима  амилаза като намалява количеството на погълнатото нишесте, което ще се абсорбира като захар. Тези проучвания доказват, че Well Trim® IG: Засилва лептиновата функция; Подобрява нивото на адипонектин; Ограничава глицерол-3-фосфат-дехидрогеназа; Инхибира ензима амилаза.

Sensoril® работи синергично, за да оптимизира свойствата на Well Trim® IG. Sensoril® клинично доказано понижава ефекта на връзката “настроение-храна”, чрез ограничаване на стреса и понижаването на кортизола, породен от стрес. Постоянният стрес в живота на човек и свързаното с това повишено ниво на кортизол може да намали ефективността на екстракта от irvingia- Well Trim® IG  за спомагане на отслабването. Изследванията показват, че причината за това е, че кортизолът повишава нивото на лептин и спомага за лептиновата резистентност като в същото време понижава адипонектина в организма, което противодейства на влиянието на Well Trim® IG върху сигналната мрежа на адипоцитите. По тази причина „Icon Group” създаде WellTrim® ULTIMA със Sensoril®, който оптимизира механизмите за отслабване на екстракта от irvingia-  Well Trim® IG (IGOB131®). По време на 60-дневно двойно сляпо, контролирано с плацебо клинично проучване с 98 участници, приемът на количеството Sensoril® в доза WellTrim® ULTIMA доведе до значителни понижения (в сравнение с плацебо) в нивата на стрес (69,9 %) и кортизол (24,2 %) и по-добро настроение*. Чрез увеличаване на устойчивостта на стрес и понижаване на нивото на кортизол, Sensoril® работи синергично с Well Trim® IG за да спомогне за правилната функция на сигналната мрежа на адипоцитите в организма. Тъй като стресът е главната причина за желанието да консумират повече въглехидрати за много потребители, опитващи се да отслабнат, свойствата на Sensoril® да понижава стреса също помагат на WellTrim® ULTIMA да осигури увеличена устойчивост към преяждане, породено от стрес. В допълнение към директните ефекти на стреса върху наддаването на тегло чрез повишено ниво на кортизол и преяждане, стресът може да доведе до същия резултат и чрез различен механизъм на действие – нарушавайки ритъма на съня. Недостатъчният сън въздейства негативно на работата на лептина – хормон за потискане на апетита и в същото време повишава нивото на грелина – пептид, стимулиращ апетита. Sensoril® помага за здравословно поддържане на теглото, чрез способността си да намалява безсънието (с 67,7 % според клиничното проучване) и така да подтиска механизмите за наддаване на тегло, породени от липсата на сън.

Well Trim® Ultima за спортни постижения и по-добър тонус. Друг забележителен акцент в Well Trim® Ultima е възможността да предостави някои от най-търсените и значими ползи за професионалните атлети и хората занимаващи се с бодибилдинг и културизъм. Търсенето на доказани, натурални и безвредни продукти за редуциране на мазнините,  управление на мускулната маса или за повишаване силата и издръжливостта постоянно нараства. Клинично доказаните механизми на Well Trim® Ultima сред които: енергия за дълго време, повишен анаболитен метаболизъм за спомагане на развитието на здрава мускулна маса, понижаване на апетита, естествена стимулация на хормоните за повишаване на продуктивността и понижаване на възпаленията, свързани с тренировката, са еднакво ценни както за спортистите, така и за  активните хора.

Наскоро бе проведено двойно сляпо, контролирано с плацебо клинично проучване* с хора, което потвърди, че Sensoril® повишава нивото на енергия. Пациентите, преимащи препоръчителната доза от патентованият екстракт от Ашваганда  – 250 мг на ден (дозата на WellTrim Ultima) са почувствали 79 % повече енергия, това е в остър контраст с данните от плацебо групата – 7 %. Sensoril® зарежда с дългосрочна балансирана енергия по безопасен е ефективен начин, за да противодейства на умората. Той не съдържа стимуланти и не поражда чувство на нервност и треперене, които обикновено придружават съставки със стимуланти. Потребителите са под убеждението, че един продукт или подобрява съня като причинява летаргия или енергизира тялото, като пречи на съня. Способността на Sensoril® да подобрява съня през нощта и да енергизира тялото през деня е възможна, защото той има различни механизми на действие от обикновените продукти за сън и енергия. Със своите мултифункционални адаптогенни свойства, Sensoril® връща ораганизма в хомеостаза и в нормалния му циркаден ритъм. Това енергизира тялото, тъй като нивото на ДХЕА се покачва, освен това подобрява съня, защото връщането към нормален циркаден ритъм позволява на мелатонина да предизвика сънливост във вечерните часове.

Свойството на Well Trim®Ultima да повишава производителността се дължи на уникалната му способност да увеличава енергията и да помага на организма да се възстанови след тренировка чрез подобрение на хормоналната дейност. Това бе потвърдено чрез двойно- сляпи, контролирани с плацебо клинични проучвания и на двете съставки, формулирани в  WellTrim® Ultima. *По време на 60-дневното изследване на Sensoril®  пациентите, приемащи екстракта в препоръчаната доза от 250 мг на ден, понижиха нивото на кортизол с 24,2 % и повишиха с 32,2 % нивото на ДХЕА. В десет седмичното изследване на Well Trim® IG приема  от 300 мг. на ден доведе до повишение на Адипонектина с невероятните 159%. И двете съставки в същите изследвания доведоха до намаление на C- реактивния протеин CRP (био маркер за системно възпаление) съответно с 36,6 % и 52%.

Тези хормонални промени обикновено се свързват с по-голяма анаболична дейност в организма, което води до увеличена мускулна маса. Понижението на нивото на кортизол маже да доведе до по-успешно поддържане на теглото, тъй като допълнителната мускулна маса спомага за по-бърз метаболизъм и намаленият апетит ограничава образуването на висцелрални мазнини. Повишенот ниво на ДХЕА води и до по-бързо възвръщане на енергията. Повишеното ниво на Адипонектин помага на мускулните клетки да горят гориво за енергия по- ефективно. Намалението на CRP се свързва с ограничаване на възпалението в тялото. Поради факта, че времето за възстановяване между тренировки е директно свързано с това, колко бързо тялото може да се върне до хомеостаза и да се енергизира отново, свойството на Well Trim® Ultima да повишава енергията и да намалява нивото на кортизол може да намали времето за възстановяване.

WellTrim® ULTIMA спомага за метаболитното благосъстояние. Освен другите си ползи, WellTrim® ULTIMA спомага за поддържане на нивото на кръвната захар и за правилната работа на сърдечносъдовата система, като поддържа нивото на холестерола. По време на клиничните проучвания* споменати по-горе участниците, приемащи екстрактa от Irvingia -WellTrim®IG (IGOB131®) или Sensoril®, почувстваха значителни понижения в нивата на кръвна захар, общ холестерол и LDL-холестерол в сравнение с плацебо групата. LDL-холестеролът, известен като „лош холестерол”, е биомаркер за здрава сърдечносъдова система, като рискът е по-голям ако нивото в кръвта е по-високо. Специалистите съветват хората да се опитат да намалят LDL-холестерола, за да си осигурят по-здрава сърдечносъдова система.

Науката сама доказва – клиничните проучвания с хора потвърждават, че тази авангардна формула представлява напълно нов подход към безопасен и ефективен контрол на теглото, наред с това предоставя безпрецедентна група от механизми, които пряко кореспондират с потребностите, породени от съвременния начин на живот .

Брой капсули в опаковка: Всяка опаковка съдържа 40 бр. растителни капсули (20 дневен курс на прием)

Дневна Доза: Клинично установената доза на Well Trim Ultima.® е две капсули дневно. По една капсула 30-60 минути преди основно хранене.

Времетраене на приема: За постигане на оптимален резултат продукта е добре да се приема 90 дни по описаната горе схема. Приема може да продължи, ако е необходимо, тъй като продукта е 100% натурален с гарантиран профил на безопасност.

Бременност и кърмене: Няма достатъчно научно обоснована информация за потенциалното влияние на Well Trim Ultima.® при тези състояния и в този смисъл препоръчаме консултация с лекар.

Странични ефекти:Не са установени 

Стойност на единична доза:

1. Африканско манго патентована формула WellTrim IG®(Igob 131®) -150 mg.

2. Ашваганда  патентована формула Sensoril® -125 mg.

Други съставки: Растителни (пулулан капсули) Plantcaps® , целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

*1.Ngondi JL, Oben JE, Minka SR. The effect of Irvingia gabonensis seeds on body weight and blood lipids of obese subjects in Cameroon. Lipids Health Dis. 2005 May 25;4:12. Публикация

2.Oben JE, Blum K. Inhibition of OB131 Irvingia gabonensis seed extract (gabonectin™) on adipogenesis as mediated via down regulation of the PPARγ and leptin genes and up-regulation of the adiponectin gene. Lipids Health Dis. 2008. Изтегли pdf

3.Ngondi JL, Matsinkou R, Oben JE. The use of Irvingia gabonensis extract (IGOB131) in the management of metabolic syndrome in Cameroon. Nutrition J. 2008 Изтегли pdf

4.A Standardized Withania Somnifera Extract Significantly Reduces Stress-Related Parameters in Chronically Stressed Humans: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Study ISSN-1521-4524 Изтегли pdf