Въпроси

Какво представлява серия “Отслабване” на Amazon PowerMax® ?

Серия ”Отслабване” е следващо поколение клинично доказани, нутрцевтични продукти за отслабване, който отразяват най-новите научни постижения в сегмента контрол на теглото. На база на мащабни клинични изпитания (включително с хора) от най-висок стандарт, продуктите имат доказателствена стойност аналогична на лекарствата. Серията включва три патентовани, клинично тествани продукта, (нутрацевтични хранителни добавки) които представляват цялостна и завършена хранителна стратегия за контрол на телесното тегло и подобряване на метаболитното здраве, която е години пред познатите до момента препарати за отслабване. И трите патентовани формули са базирани на най-успешната и продавана съставка за отслабване в световен мащаб, а именно оригиналния патентован екстракт от семена на африканско манго WellTrim® IG (IGOB131®) .

Какво представлява екстракта от семена на африканско манго Well Trim IG IGOB131® ?

IGOB131® е единственият сертифициран, автентичен, доказано безопасен, стандартизиран екстракт от семената на африканско манго (Irvingia gabonensis). На базата на обширни клинични изследвания  този нов компонент дава повече и по-впечатляващи резултати за загуба на тегло в сравнение с всяко друго лекарство, хранително вещество или хормон в историята на медицината. Създател на IGOB131® е световно известния експерт по затлъстяване и метаболитен синдром д-р Юлий Обен. Защитената търговска марка, под която се продава оригиналния IGOB131® e WellTrim® IG – марка, собственост на една от най-уважаваните и престижни компании в индустрията – NutraGenesis LLC. USA, на която “Трипинг” ЕООД е официален представител.

Каква е разликата между IGOB131® и останалите продукти с африканско манго предлагани на пазара?

Автентичният, сертифициран, клинично доказан екстракт от семена на африканско манго IGOB131® (защитена търговска марка WellTrim® IG (IGOB131®) няма нищо общо с останалите предлагани продукти с името “африканско манго”. В следствие на огромния успех на оригиналния патентован продукт, пазара буквално е залят с фалшиви нискокачествени хранителни добавки за отслабване с името “африканско манго”. Към тези продукти се адаптира научна информация, касаеща единствено патентованата формула IGOB131® от клинични изследвания или експертизте на водещи специалисти, като по този начин потребителя е подведен, че купува автентичен, световно известен продукт (защитен с патент на САЩ No.7,537,790).

Какъв резултат мога да очаквам ползвайки вашите продукти?

На базата на обширни човешки клинични изследвания, продуктите имат доказана структура и функции спомагащи за намаляване на телесното теглото до 6 кг. и телесните мазнини с до 7% месечно. Разбира се, тези резултати не могат да бъдат разглеждани като константа, защото процеса на натрупване на наднормено тегло и респективно отслабването е строго субективен. Това обаче, което прави продуктите наистина уникални е доказания ефект за подобряване на метаболитното и сърдечно съдово здраве, включително регулиране нивата на холестерол, балансиране на кръвната захар и ограничаване на възпаления.

Възможно ли е добрите резултати, да са от наличието на забранени субстанции като Сибутрмин?

Категорично НЕ! Преди всичко ние вярваме, че в бизнеса трябва, да има морал. Качеството и безопасността на нашите продукти е основен приоритет, както и отличителен белег на марката Amazon PowerMax™. Всички съставки са 100% натурални ,клинично тествани, мулти-патентовани препарати, произведени от глобалните лидери в индустрията по най-строгите GMP правила.  Не на последно място  продуктите са предмет на цялостна безпрецедентна сертификация.

Продуктите безопасни ли са и имат ли странични ефекти?

Продуктите притежават отличен профил на безопасност. Всички съставки (включително капсулите) са патентовани, клинично тествани, 100% натурални с растителен произход, FDA-GRAS стандартизирани за обща безопасност и KOSHER сертифицирани. При клиничните плацебо контролирани тестове, странични ефекти не са установени. Статистически незначителна част от участниците в различните изследвания са съобщавали за главоболие или безсъние, но същия процент е докладван и в плацебо групите, което означава, че подобни странични ефекти вероятно не съществуват.

Как да избера най-подходящият за мен продукт от серията?

Серия “Отслабване” на Amazon PowerMax® е създадена със стремеж в най-пълна степен да въздейства върху различните възможни причини, водещи до натрупване на наднормено тегло и затлъстяване, според спецификата на съставките. Основните характеристики на продуктите могат да бъдат обобщени както следва:

Какво представлява WellTrim® IG ?

Африканско манго IGOB 131WellTrim® iG – представлява IGOB131® – научното наименование на автентичния, патентован, клинично тестван екстракт от африканско манго (Irvingia gabonensis). За разлика от познатите до момента продукти за отслабване, ползите от WellTrim® IG са доказани от безпрецедентен научен анализ, в резултат на което продукта се приема като важен научен пробив в борбата със затлъстяването! Това е най-универсалната, лека и достъпна формула в серията “Отслабване” на Amazon PowerMax®, подходяща за всеки, който търси надеждно, безопасно и ефективно средство за контрол на теглото. Ползите от приема на продукта далеч не се ограничават с доказания отслабващ ефект, а на против WellTrim® IG предоставя изцяло нова референция, неприсъща за обикновените продукти за отслабване, а именно научно доказан ефект на рязко подобряване на метаболитното и сърдечно съдово здраве

Какво представлява WellTrim® ULTIMA?

Африканско манго и ашваганда WellTrim® ULTIMA е патентована матрица, съдържаща WellTrim® IG (IGOB131®) и SensorilTrim® – мултипатентован, стандартизиран екстракт от таченото растение в Аюрведа – Ашваганда (Withania somnifera), който оптимизира ползите от екстракта от семената на африканско манго IGOB131®, чрез въздействието си върху кортизола – хормона на стреса. WellTrim Ultima® е една научно обоснована иновация, съобразена с потребностите на “Модерния човек”, подложен на огромен стрес и напрежение, което от своя страна е един от основните фактори за трупане на наднормено тегло. В допълнение следва да отбележим, че продукта осигурява здравословна енергия, спомага за по-добро настроение и концентрация не и на последно място притежава доказани функции, допринасящи за метаболитното благосъстояние на организма. WellTrim®Ultima е подходящ както за хора с интензивен и напрегнат начин на живот, подложени на перманентен стрес и напрежение, така и за спортисти и атлети търсещи безопасни, натурални, клинично доказани съставки за увеличаване на енергията, силата и издръжливостта в комбинация с отличен фет бърнър.

Какво представлява Synetrim®Pro 300?

Африканско манго + ашваганда Synetrim® Pro 300 е най-цялостната формула за контрол на теглото разработена досега – комбинация от патентовани, доказано безопасни, стандартизирани екстракти от Цисус със защитена търговска марка Synetrim® CQ (Cissus quadrangularis) и Африканско манго IGOB131® (Irvingia gabonensis) – две високо ефективни, напълно натурални съставки притежаващи клинично доказани отслабващи свойства (заедно и по отделно) с взаимно допълващи се механизми на действие. Продукта има неподражаема ефективност по отношение на премахването на мазните, особено на тези в проблемните зони до 20% и способства за значително намаление на обиколката на талията, бедрата и ханша, като едновременно с това запазва и увеличава чистата мускулна маса. Свойствата на Synetrim® Pro 300 го правят изключително подходящ, както за хора търсещи мощно и ефективно средство за отслабване и подобряване на метабилитното здраве със силен акцент върху редуцирането на телесните мазнини, така и за професионални атлети и спортисти, търсещи натурални и безвредни фет бърнъри и природни и ефикасни алтернативи на анаболни и стероидни препарати.

Продуктите могат ли да се ползват при бременност и кърмене?

Kъм момента няма достатъчно клинично обоснована информация за потенциалните действия на продуктите при тези деликатни състояния. В този смисъл евентуален прием на който и да е продукт от серия “Отслабване” на Amazon PowerMax® по време на бременност или кърмене трябва да се осъществява след консултация с Вашия лекар!

Продуктите могат ли да се използват от деца ?

Kъм момента няма достатъчно клинично обоснована информация за потенциалните действия на продуктите върху детския подрастващ организъм. В този смисъл евентуален прием на който и да е продукт от серията от деца или младежи и девойки под 16 годишна възраст трябва да става след консултация със специалист!

Подходящи ли са и за двата пола?

ДА! Всички продукти от серията са подходящи както за жени тъка и мъже. Клинично доказаните функции действат и при двата пола еднакво.

Подходящи ли са за вегетарианци?

Да! Цялата серия е създадена с грижа и внимание към вегетарианците и веганите, като съставките и капсулите са одобрени от вегетарианското общество. В процеса на капсулиране не са използвани помощни вещества и агенти, които могат да компрометират 100% растителният състав на продуктите.

Могат ли да се комбинират с лекарства?

Да! Продуктите от серия “Отслабване” на Amazon PowerMax® са с напълно естествен, натурален, растителен произход и могат да бъдат комбинирани с медикаменти или други хранителни добавки. Не са известни лекарствени взаимодействия.

Поради клинично доказания ефект на продуктите да регулират холестерола и кръвната захар, трябва да се има в предвид следното:

Ако използвате лекарства за намаляване на холестерола и започнете да взимате някой от продуктите, трябва да направите изследвания на кръвта, за да видите дали нивото на холестерола ви не е паднало твърде много. Ако общия ви холестерол падне под 160, консултирайте се с лекаря си за намаляване на дозата или спиране на лекарството.

Диабетици, взимащи лекарства за ниски нива на глюкоза, трябва да ползват продуктите с повишено внимание, тъй като те може да предизвикат значителен спад на глюкозата. Диабетиците са насърчавани да следят внимателно нивата на глюкозата в кръвта си, за да са сигурни за правилните дози на анти- диабетични лекарства, които взимат. Ако нивата на глюкозата в кръвта паднат твърде много, попитайте лекаря си дали дозата на анти- диабетичното лекарство не може да се намали или да се спре напълно.

Трябва ли задължително да спазвам диета или да спортувам за да има резултат?

Не! Това е едно от големите предимства на нашите продукти. Всички резултати от проведените клинични изследвания са постигнати без участниците да променят хранителните си навици или физическата си активност по времето на клиничните тестове. Въпреки това е важно е да се отбележи, че дори и най-успешните клинично доказани и продавани продукти в световен машаб, които фирмата ни има привилегията да представи на Българския пазар не са ”вълшебни хапчета за отслабване “. Несериозно е да се мисли, че с приема на 20-30 капсули, ще решите проблеми трупани с години. В този смисъл подобряване на хигиената на хранене и увеличаване на физическата активност в комбинация с прием на нашите продукти от една страна е безценна инвестиция в здравето Ви, а от друга – най- прекия, ефикасен и здравословен начин да постигнете желаното тегло и метаболитно благосъстояние.

Необходимо ли е да комбинирам продуктите от серията за да постигна по-добър ефект?

Не! Здравословните и функционални претенции към продуктите са формулирани на базата на проведени клинични изследвания, при които са установени както дозите, така и комбинациите от съставки, които гарантират оптимално действие на препаратите. 

Колко време може да продължи приема на продуктите?

Неограничено! Поради клинично гарантирания профил на безопасност и 100% натуралния състав на продуктите- приема им може да продължи 365 дни в годината.